Layihə icmalı:

Pizza Inn daxili problemləri həll etməyə və markasını və fəaliyyətini canlandırmağa istəyirdi. Qida spekulyasiyası və əməliyyat səmərəsizliyi problemləri ilə üzləşən direktor daxili audit aparmaq və strateji dəyişiklikləri həyata keçirmək üçün müraciət etmişdir.

Strategiya və konsepsiya

Strategiya qida spekulyasiyasının və əməliyyat səmərəsizliyinin əsas səbəblərini müəyyənləşdirmək və aradan qaldırmaq üçün dərin daxili auditin aparılmasına yönəldilmişdir. Sonrakı addımlar menyunun, dizaynın, interyerin və ümumi strukturun yenilənməsini və qaimə sisteminin təkmilləşdirilməsini əhatə etdi.

Layihənin İcrası

Daxili audit:

Pizza Inn-in təchizat zəncirinin idarə edilməsindən tutmuş mətbəx proseslərinə qədər bütün aspektlərini araşdıraraq ətraflı daxili audit keçirildi. Audit qida spekulyasiyasını və onların səmərəsizliyini təşviq edən əsas sahələri müəyyənləşdirdi və lazımi dəyişikliklər üçün dəqiq bir plan hazırlamağa imkan verdi.

Menyu və dizayn:

Menyu yüksək keyfiyyətli maddələrə və populyar, əlverişli mövqelərə vurğu edərək yenidən tərtib edilmişdir. Restoranda rahat və parlaq atmosfer yaratmaq üçün təzə, müasir interyer dizaynı həyata keçirilib. Buraya müştəri təcrübəsini artırmaq üçün yeni mebel, dekorasiya və təkmilləşdirilmiş tərtibat daxildir.

Restoranda müxtəlif desertlər təklif edən bir şirniyyat vitrini təkmilləşdirilmişdir. Bu əlavə daha geniş müştəri bazasını cəlb etmək və ümumi satışları artırmaq məqsədi daşıyırdı.

Struktur və sistem dəyişiklikləri:

Restoranın təşkilati quruluşu rol və məsuliyyət bölgüsünün səmərəliliyini və aydınlığını artırmaq üçün yenidən işlənmişdir.

Köhnəlmiş kağız qaimə sistemi, maliyyə proseslərini optimallaşdırmağa və dəqiqliyi və şəffaflığı artırmağa imkan verən müasir bir elektron sistemlə əvəz edilmişdir.

Nəticə:

Həyata keçirdiyim strateji audit və modernləşdirmə Pizza Inn-i uğurla dəyişdirməyə, daxili problemləri həll etməyə və həm əməliyyat fəaliyyətini, həm də müştəri təcrübəsini yaxşılaşdırmağa imkan verdi. Pizza Inn, daxili audit və strateji dəyişikliklərin HoReCa sektorunda əməliyyat mükəmməlliyinə və bazar liderliyinə nail olmağa necə təsir etdiyinə bir nümunədir.