Restoranlar üçün cəlbedici bir menyu yaratmaq kulinariya yaradıcılığının, müştəri seçimlərinin anlaşılmasının və strateji planlaşdırmanın birləşməsini əhatə edir.
Trendlərin və rəqiblərin analizi.
Xərclərin hesablanması.
Bazar qiymətlərin analizi.
Sınaqlar: müəssisənin, onun yeməklərinin, içkilərinin, funksionallığınən test edilməsi.
Tendensiyala uyğun olaraq menyunun və təkliflərin mütəmadi olaraq yenilənməsi.
Müştəri rəylərinə və satış məlumatlarına əsasən aksiyaların keçirilməsi.
Bu təlimatlara əməl etməklə siz yalnız müştərilərinizin xoşuna gəlməyən, həm də biznesinizin unikal şəxsiyyətini və dəyərlərini əks etdirən menyu yarada biləcəksiniz. Əlavə yardıma və ya restoranınıza uyğunlaşdırılmış xüsusi nümunələrə ehtiyacınız varsa, mənimlə əlaqə saxlamaqdan çəkinməyin!